Men inte utan att vi saknar ”vår” stuga på Gotland. Vi är sjukt nöjda med vår semestervecka där och hade ju också trevligt sällskap både under träning och flera grillkvällar. Lilleman hade nog nästan kunnat stanna vid stugan hela veckan då det fanns så mycket ordnat för en unge i hans ålder; studsmatta, verkstad med pysselförslag, brädor, spik m.m. Hans favorit var nog ändå lekstugan som han redan saknar även om han gillade att komma hem till sina leksaker.

Vår stuga låg nära Hellvi på nordostsidan. Vi ville inte vara nära Visby utan gärna på nåt lugnt ställe och det blev perfekt! Längst in på en liten grusväg låg stugan. Inga bilar körde förbi och vi kunde lätt låta Lilleman springa ut själv och leka. Bra för både honom och oss. Det blev ett fokus på familjeliv och att bara umgås. Träningen hann vi med utan problem. Ja, vi har verkligen njutit hela familjen.

Igår tillät vädret en tur till Kneippbyn med både badland och sommarland. Både Lilleman och Storeman gillade det.

 

Det är ganska dyrt men man kan spara några kronor om man förbokar via nätet. Jag skulle gärna se att man inte tog fullt lika mycket betalt för vuxna då det är helt fokuserat på barnen (såklart) och deras önskemål.

Imorgon hade jag hoppats kunna dra iväg till gymmet men insåg precis att det är stängt… Får köra hemma då. Är det fint väder drar vi till vår badsjö först!

Kram

Annonser