Jag kan vara lite dålig på att ”fånga dagen” som det så fint heter. Jag är en planerare och ett kontrollfreak och har dessutom en ovana att längta till saker mer än att vara här och nu. Men jag försöker bättra mig och har tvingats, lyckligtvis, till att vara mer närvarande i och med att vi förunnats med ett tredje barn. I och med att vi inte kommer skaffa fler barn insåg jag att dessa är de sista bebisåren vi får vara med om med våra barn och då gäller det att njuta – här och nu.

Pappa och Lillan

Igår kom en sån där bonusdag som jag inte alls var beredd på men som jag kunde utnyttja till fullo. Varma dagar här uppe i Saivomuotka innebär tyvärr sällan att man kan vara ute och njuta. Detta p.g.a. alla mygg och knott som gör det omöjligt att vara ute tidvis. Igår blåste det dock ganska hårt men det var fortfarande varmt. Myggen blåste bort men det var varmt och skönt att vara ute. Det var så lite mygg att vi kunde sitta ute och äta, både till lunch och middag. Nästan hela dagen var vi ute, sådär spontant men helt underbart. Gjorde mig lycklig.

Idag testade jag hälsenan under ett 20 minuters joggpass. Kändes liiite men gjorde inte ont. Coachen gav mig OK för start på lördag. Det blir nog ingen supertid men kul att springa i alla fall.

Kram

Annonser