”Hej, Vi är två tjejer som spelar handboll och har gjort i 8år.Vi har länge varit intresserade av kost och träning.Det verkar som du är duktig på träning.Vi undrar om du har några bra träningsprogram för yngre åldrar som vi skulle kunna ha nytta av.
Du kan maila det till XXXX

Tack på förhand hälsningar A&E !”

Ganska ofta får jag frågan från vänner, bekanta, bloggläsare m.m. där man ber mig om ett träningsprogram. Det finns flera anledningar till varför jag inte bara rafsar ihop ett på stående fot och lämnar över det.

  • Jag är stolt över mina omfattande kunskaper inom kost och träning. Det har kostat mig mycket tid och pengar att förvärva dem. Det innebär också att jag känner stolthet över mitt arbete och heller inte bara vill rafsa ihop något halvdant. I mitt jobb som PT går jag igenom din bakgrund, var du står idag och vart du vill. Därefter börjar jag skissa på ett träningsprogram till dig. Om du är regelbunden kund hos mig får du inte bara ett styrketräningsprogram. Jag periodiserar också din träning och styr upp den i veckor framöver. Inte bara det pass där vi träffas.
  • Innan vi ens träffas har jag förmodligen suttit ett par timmar och förberett ditt pass. Det går mycket tid till att din träning ska bli så bra som möjligt.
  • Som PT är det mitt arbete att konstruera träningsprogram och hjälpa dig att utföra det, om jag gav bort mitt arbete gratis blir det inte mycket mat på bordet…

Självklart delar jag gärna med mig av både tips och erfarenheter vad gäller kost och träning. Min blogg handlar till stor del om just det. Om det är något du undrar över vad gäller just dessa bitar svarar jag gärna!

Om du vill ha mig som PT med allt roligt det innebär kan du gå in HÄR och läsa vidare!

Nu lät detta som värsta reklaminlägget och det var väl egentligen inte meningen men jag kände att jag ville förklara varför jag säger nej när man ber mig om gratis arbete. Men, som sagt, fråga gärna om det är något du undrar över!

Kram

Annonser