Ja, så hamnade man i det där farliga mammaledighets-stilen-har-fullkomligt-lämnat-dig-och-det-är-tveksamt-om-du-någonsin-hittar-tillbaka. Jag tror jag behöver en intervention men mina nära och kära har nog missat att de borde dyka upp här och sätta sig i soffan, titta på mig med tårar i ögonen och allvarsamma blickar och säga att det får vara nog nu. ”Nu är det dags att slänga den där gamla mammatröjan du fick av din syster efter hennes första graviditet för 12 år sedan. Man kan inte fortsätta ha den på sig när man inte är gravid och dessutom har en mage som i rätt ljus börjar avslöja några rutor.” Problemet är att även om jag hade alla pengar i världen har jag lite svårt med stilen. Jag är helt enkelt ingen fashionista. Visst finns det personal shoppers men…jag har ju inte alla pengar i världen.

Det känns som om jag borde ha en plan innan jag ger mig ut. Skor hittar jag lätt men att kombinera dem med kläder… Jag blir så fundersam: ”Är detta verkligen min stil”. En stylist som klev in i min garderob skulle nog undra om jag led av multipla personligheter…

Ibland tycker jag att jag kan piffa upp en outfit med en scarf men då får jag ofta frågan om jag har ont i halsen eller är sjuk i övrigt… Sen finns det ju ett visst problem med att ge sig ut och shoppa med en man och tre barn i släptåg… Man får liksom inte all tid  i världen på sig att fundera och prova.

Hur gör du när du shoppar? Har du en plan eller vet du alltid vad som är din stil? Vad är hemligheten?

Annonser