Vilket event alltså! Otroligt att få vara med och inspireras av de duktiga Les Mills-instruktörerna. Jag önskar bara att jag fått möjlighet att springa upp till Annexet för att också inspireras av spinninginstruktörerna men inspirationen från de isntruktörer som körde inne i Globen räcker långt.

Redo att köra! Klockan är nu ca 0615...

Jag vågade inte känna efter om jag var trött. Lika bra det. På ena kanten av Globen-golvet var klädshopen:

Detta var innan öppning

En mycket välbesökt klädshop kanske jag ska tillägga. Vi hade 4 kassor men att stå i kö i 90 minuter när det var som värst var ingen ovanlighet… Tur att kläderna var snygga. Jag hann väl sitta ca. 20 minuter mellan 0600 och 1930. Det inkluderar toabesöken. Jag skämtar inte. Det är då man inser vilken stark kropp man har. Jag var lite trött i benen men inte slut. Mina nya Nike-skor hjälpte till, såklart. Det var dock inte svårt att hålla humöret uppe, dels är jag alltid glad när jag jobbar och dels mötte jag idel glada träningsfreak trots långa kötider. Vilka härliga människor det finns!

Innan vi åkte hem fick vi lite kläder att ta med oss hem:

Jag tackar inte nej till lite kläder =)

Jag har ju harvat med min gamla löparryggsäck som träningsväska länge nu. Men nu dök det upp en ny väska på min väg med massa bra fack:

Visserligen ingen BP-instruktör men väskan är fin...

Full av inspiration till spinningen på tisdag!

Fortfarande ingen träning p.g.a. förkylning (är alla förkylda nu?!) men snart så… Nästan allt snor å host är borta.

Kram