Äntligen kom paketet med löparens ultimata höst/vintergarderob. Eftersom jag ofta tjatar om att man visst kan springa året runt oavsett väder (nästan i alla fall) får jag också följdaktligen frågan ”Men hur klär du dig då?”. Jag har turen att få kläder från Newline ibland men har testat de flesta märken vad gäller träningskläder och framförallt löparkläder. Jag älskar dock Newline. Sitter bra, fungerar bra och har bra lösningar för alla väder. Detta fanns i paketet denna gång:

3/4 Kompressionstights och tischa

 Jag börjar ju bli riktigt insnöad på kompressionskläder och då Ultramaken talat sig varm om Newlines kompressionskläder var jag ju tvungen att testa. Efter att ha provat dessa tights ångrar jag dock att jag inte beställde hellånga kompressionstights att ha på SUM:en. Det känns verkligen som man får extra hjälp. Ska bli riktigt kul att testa dem i löparspåret.

Långärmad tröja och mina absoluta favvotights; Iconic power tights
 
Har aldrig stött på skönare tights. Det finns ett par som kommer nära, också Newline, men dessa är något utöver det vanliga.

En halvvarm, snygg jacka som det nog blir dags att prova snart

Jag gillar detaljerna som mudd med hål för tummen; håller värmen även när man måste ta av sig handskarna.

Ännu varmare jacka - mysigt!

Jag har faktiskt en ännu varmare jacka än denna för de där riktigt kalla dagarna. Ni vet vad man säger ”Det finns inget dåligt väder…” och jag har heller inga dåliga kläder.

Cykeltights och kompressionsstrumpor

Sen låg en surprise längst ned i lådan:

Tänk att min gamla precis börjat ge upp

Nu vill jag bara ut och springa!

För de där riktigt kalla dagarna hoppar jag i ett varmt underställ, en tjock tröja som mellanlager och sedan min riktigt tjocka löparjacka. Ibland kan det se ut så här illa:

Snöstorm = No excuses!

Idag står det styrketräning på schemat men jag har inte bestämt mig för om jag ska köra styrka hemma eller om jag hoppar in på Majas Bodypump… What to do, what to do…