Ja, att alla inte tycker likadant är ju bra. Tänk vad tråkigt det skulle vara om vi alla tyckte likadant. Säkerligen skulle jorden stanna upp då. Eller ja, nu har jag ju inte forskat på just det men det känns så i alla fall. Oliktänkande är bra men man kan ju välja sina ord.

Jag trodde jag varit väldigt tydlig med att detta är min blogg, mina åsikter och jag hoppas ingen känner det som sin lagstadgade skydlighet att göra som jag skriver att jag gör. Mitt liv är mitt och ännu så länge är jag fri att äta och träna så som jag finner bäst, mest naturligt. Precis som du är fri att göra som du finner mest lämpligt. Min blogg skriver jag dels som dagbok men även som inspiration till andra. Där är man också fri att inspireras eller inte.

Så. Nu lämnar vi det.

Nu ska jag sätta mig och göra ett ”bland-band”. Ja, eller jag ska göra en spellista till iPoden som jag kan ha vid ett känsligt tillfälle under lördagens tävling. Det vill säga när jag är jättetrött/har ont eller när ultramaken börjar snacka och fråga för mycket när jag är för trött för att svara…;) Planen är att ultramaken får fota och blogga under tävlingen precis som under maran, om det inte går för fort förstås, hehe. Det var kul att se efteråt. Vad tror du? Kommer jag kick-ass på lördag?