Det är ju riktigt konstigt väder ute nu. I morse när jag klev upp (sovmorgon till halv 8!) var det +10 och duggregn. Jag ska erkänna att jag inte blev supersugen på att sticka ut och springa men det skulle visserligen aldrig stoppa mig. En stund efter frukost gav jag mig ut på ett distanspass som jag numera kör liiite tuffare än 75% av max, som ett normalt distanspass är. Det var så skönt. Lite duggregn men varmt. Även om det var lite kort efter frukost var benen rusktigt pigga och jag känner att något bra håller på att hända. Farten kommer, var så säker! Lycklig,så kände jag mig efter dagens pass.

Resten av dagen var vigd åt julstök eftersom det är första advent. Jag hade lovat grabbarna att vi skulle göra pepparkakshus och då var det det vi gjorde. Jag har aldrig gjort pepparkakshus förut och valde att inte köpa färdiga formar. Jag tror det var ett misstag:

Så vackert att man gråter...?

 

Bandet håller ihop huset innan det torkat...

 Jag gjorde varsit hus åt killarna att dekorera men…

...det funkar inte alltid

 Det blev i alla fall en del pepparkakor:

 

Även Lillan fick smaka!

Mmmmm...

 Sen åkte allt julpynt fram. Även granen. Eftersom vi aldrig firar jul hemma utan åker till mamma och pappa där den ”riktiga” julen är tar vi fram granen och alla tomtar redan nu. Hos oss kör vi inte med stilrent och sparsmakat julpynt. Det är ”Disney-style” som gäller :).

Imorgon står styrketräning på schemat. I like it a lot!

 

Annonser