Minimangos idé är att sälja roliga produkter för barn 2-10 år med en ny produkt varje vecka. Veckans vara är något rabatterad. Produkten säljs såklart även efter att den legat som veckans vara. Minimango vill ha produkter som är roliga och engagerande och som man inte kan hitta överallt.

Denna veckas vara är Barbapapa Lumilove. Den kan lätt bäras med, den kan sova bredvid barnet i sängen på natten och den laddas enkelt genom att den ställs på sin gröna laddningsplatta. Barbapapa Lumilove är en trygg och säker lampa för alla stora och små barn och det som gör den så speciell är att den lyser upp så fort den tas från laddningsplattan utan att man behöver tända den.

Hur fungerar den?
Det finns inga sladdar eller batterier att byta. Ett litet batteri laddas upp när du ställer Barbapapa på den lilla runda plattan. Inga glödlampor att byta: lågenergi LED-lampan har en livstid på upp till 11 år.


Jag har letat efter en lite större nattlampa till småkidsens rum och jag tror att denna kan vara något. Älskar Barbapapa dessutom!

Annonser