Dags att summera året nu den sista dagen av 2011.

Året började med att jag kunde börja löpträna efter graviditet och förlossningen då Lillan tittade ut. Jag valde att bara köra coreträning de första 3 månaderna efter förlossningen vilket fungerade mycket bra för mig. Inget läckage när jag sedan började löpträna inför Stockholm Marathon 2011.

Skyndar långsamt

 

I mars/april hade jag äntligen möjlighet att gå utbildningen till licensierad Personlig Tränare och kort efter startade jag och Ultramaken vårt egna företag JA Träning. Det är så roligt att se att vårt företag bara går bättre och bättre och framförallt att vår träningsfilosofi och vårt sätt att hjälpa våra kunder ger otroliga resultat.

I slutet av maj sprang jag Stockholm Marathon precis som jag planerat. Det var bitvis en plåga vilket inte är så konstigt. 3,5 månads löpträning efter att ha fått två barn under kort tid. Kroppen tar 2 år på sig att komma tillbaka efter bara 1 barn. Men jag gjorde det!

Därefter väntade en lång, härlig sommar med hela familjen; Gotland tillsammans med fina vänner, Norrland hos familj och släkt som alltid finns där när man behöver dem och lata dagar vid sjö och pool hemma i Stockholm.

I oktober väntade nästa utmaning; Sörmland Ultramarathon på 5 mil. Så sjukt roligt! Därefter med fina vänner på Cypern i en vecka.

Året avslutas som sig bör; jul uppe hos mamma och pappa i Saivomuotka. Hela huset sprängfyllt med syskon med familjer men när alla hjälps åt blir även det trevligt :).

Jag har nog aldrig tränat så mycket och välplanerat som i år men har ändå lyckats hålla mig friskare än någonsin. Jag är övertygad om att det hänger ihop med bättre mat och mer välplanerad mat.

Nu startar jag nytt åt med nytt hår 😉

Vad sägs?

Jag vill också passa på att slå ett slag för min fantastiske Ultramake som presterat enormt bra under 2011. Ultralöparnas prestationer hamnar tyvärr väldigt sällan i rampljuset trots de fantastiska bravader som genomförs. Springer man dessutom de längre ultradistanserna verkar det också omöjligt att få det erkännande de förtjänar.

Läs om min fantastiske makes år HÄR. Inte många Jerringpriser hos oss – ännu. Men jag hörde att två ultralöpare nominerats till årets idrottprestation. Heja! Heja! Om det gått att ringa och rösta hade min telefon gått varm.

Imorgon skriver jag vidare om det nya året med alla möjligheter det för med sig. Visst är det härligt!

Gott Nytt År! Make it a good one.

Annonser