Idag fyller min lille Charlie 3 år! Sedan länge var det bestämt att han också skulle skicka sina nappar till Tomten idag som får lämna dem vidare till nån bebis som behöver dem. Tomten skickade snabbt ett paket tillbaka med en leksak han önskat sig. Han har precis lagt sig för natten så vi får se hur det går.

Charlie föddes på eftermiddagen för 3 år sedan efter att förlossningen fick sättas igång. Jag hade sådana besvär med gallsten eller vad det nu var att jag nästan inte sovit på en vecka och var helt slut. En vecka innan han var beräknad fick han alltså hjälp att komma ut.

Du, min lille prins, har tidigt visat att du har en stark egen vilja. En liten buse som vågar testa det mesta och som har nära till dina känslor. Nästan alltid glad men när du blir arg går det snabbt över. Du tar väl hand om lillasyster och kan vara en liten retsticka när det kommer till storebror. Du pratar väldigt mycket och väldigt tydligt nu. Har börjat använda svåra ord och avancerade formuleringar.

Grattis på din dag! Idag ville du äta favoritmaten kött och pommes vilket du fick. Till efterrätt hade du valt ”Bruno” (Pirulo/Twister). Älskar dig!

20120107-193513.jpg

20120107-193603.jpg

Annonser