Ja, det var det verkligen. Samtidigt hinner ju saknaden efter barnen bli mycket stor.

Vi tog ett tidigt plan i fredags morse till London och var på hotellet redan vid 10, lokal tid. Vi hade därför även hela fredagen på oss. Jag hade bestämt mig för att äta precis vad jag är sugen på eftersom det är så sällan jag kommer iväg så här. Det fikades friskt! Det gör mig också än mer övertygad om att mitt ”vanliga” sätt att leva är väldigt bra med tanke på att min mage mår så mycket bättre då. Men ändå är det gott att äta ”skräpigare” under begränsad tid ibland.

Lördag morgon började vi, som sig bör, löpandes runt i centrala London:

Efter den perfekta starten på dagen åt vi frukost och därefter ägnades både lördagen och söndagen åt shopping. Bland annat köpte jag nya löparskor. Asics 1160, har kört med den modellen länge nu och den funkar riktigt bra för mig. I Sverige hade jag nog fått betala ca 1600 kr för dem men här gav jag dryga 600 kr. Ett tips, om man inte har vägarna förbi t.ex. England, är att prova i en butik i Sverige och beställa på nätet. Jag köpte också träningsbyxor, vanliga byxor, böcker till mig själv. Det kommer mer bilder om shoppingfynden.

Vilken lyx att bara gå ut och äta på tu man hand och kunna äta sin mat i lugn och ro. Det hör inte till vanligheterna som 3-barnsmamma.

Nu har jag råkat ut för en riktig förkylning. Blev ju snabbt av med den jag hade förra veckan men i söndags eftermiddag slog den stora släggan till… Suck!

Annonser