Jag tänkte att jag skulle dela med mig av favoriter jag har när det kommer till träning. Eftersom jag springer mycket kommer det till stor del att handla om just löpning.

Jag börjar med det viktigaste – skorna!

Asics 1160

Modellen beskrivs som ”En stabil och smidig mängdträningsko med bra stötdämpning som känns mjuk och fungerar perfekt på hårda underlag” . Passar personer som pronerar, det vill säga sätter i foten med utsidan av hälen och skjuter ifrån med inåtvinklad fot. Jag har kört denna modell och föregångaren till den i många år och det är ju svårt att sluta ;). Jag är dock nyfiken på att variera med någon barfotasko. Vet att de flesta skomärken har någon modell och Lofsan kör med en riktigt snygg modell från Merrell. När jag googlade på ”min” sko från Asics hittade jag den här godisen:

Mums!

 Den känns som något att testa.

Ok, tillbaks till favoriter. Jag har ju börjat uppskatta att springa hem från jobbet då och då,Transportlöpning is da shit!För mig innebär det 17 km, vilket kan tyckas vara i det längsta laget men vilken terapi det är. Då vill jag inte släpa på någon  stor ryggsäck utan minimera bagaget:

Camelbak Mini Mule & Hammers Perpetuem

 Min älskade Camelbak som rymmer en fylld påse vätska och lite smågrejer som iPhonen, nycklar, inpasseringskort och sånt. Jag är så liten över axlar och bröst att jag får använda deras Mini Mule som jag tror är gjord för barn :). Jag köpte min på Barnens Hus.

Vätskan för så lång löpning är såklart Hammers Perpetuem. Du behöver då mer energi än bara vatten och då är det fint ihopbakat i ett när man kör med Perpetuem. Man kan givetvis köra med vatten och t.e.x. någon bra gel men detta känns enklast, tycker jag. Då behöver man inte börja pilla i väskan utan bara använda slangen.

Annonser