Som jag skrev tidigare planerade tävlingsledningen för att stänga tävlingen under 2 timmar p.g.a. en analkande storm. Det visade sig lyckligtvis aldrig vara nödvändigt. Andreas sov dock inte som han planerade utan fortsatte kriget mot milen och rekordet. Han mår fortsatt bra och har bara ont överallt men inte mer ont någonstans ;). Det vill säga inga skador. Självklart är kroppen trött men konstigt vore annars efter 45.6 mil gjorda. Om ultramarathon vore enkelt skulle det kallas marathon.

Oundvikligen har fighten med mentala frågor kommit och Andreas har fått ställa sig några svåra frågor under en kort sejour men han gick överlägset segrande ur även den fighten. Förmodligen kommer han sova en ”längre” stund i natt i och med att han inte sov vid lunch idag. Nu blåser det mycket men även denna dag har bjudit på 40 grader.

Jag fortsätter flirta med er nytillkomna läsare för att få hjälp att komma med Bloggbussen för en rolig upplevelse för mig och vår äldste son. Det enda du behöver göra är att klicka på den gröna knappen nedan för att rösta. Och känner du dig extra snäll (blink, blink) så röstar du från alla datorer och smartphones du har; en IP-adress = en röst.
Rösta på min blogg i Bloggbussen 2012!

Och du, tack!

Annonser