Idag testade jag löpbarheten i mitt onda knä. För att inte ta i för mycket bestämde jag mig för att endast transportlöpa till och från gymmet, sammanlagt 30 minuters löpning. Det kändes lite ovant och ömt. Värst var det när jag sprang på grus då det slirade lite. På asfalt gick det helt ok. Nu efteråt känns det inte värre vilket är viktigt. Jag kommer skynda långsamt.

På gymmet återvände jag till mina olympiska lyft. Det gäller att traggla den där tekniken. Idag gick det inte så bra med rycken. Jag fick ändra lite i rörelsen och kunde inte gå ned i djupt knäböj utan fick bredda mellan fötterna och bara gå ned i ett vanligt knäböj. Jag kör bara med 15 kilos stång eftersom jag känner mig lite osäker på tekniken och inte vill tappa stången i huvudet eller på nån annan…

Jag fortsatte med chins, dips, kettlebellsving och några pulshöjare. Detta kombinerade jag i superset. Så otroligt skönt att vara tillbaks på gymmet. Löpningen hem var tung då det är uppför större delen och min kropp var lite darrig.

20120806-164706.jpg

Annonser