Vad härligt det är att träna nästan varje dag. Numera är det mer regel än undantag och det känns för mig mer onaturligt att inte ha tränat en dag.

Idag åkte jag till gymmet efter frukost. Planen var att bl.a. köra bänkpress men då en annan person nästan byggt bo i Smith-maskinen fick jag ändra planerna. Visst finns det andra ställen att köra bänkpress på i mitt gym men när jag inte har en passare känns det tryggt att köra i Smith-maskinen. Istället körde jag benpress kombinerat med upphopp, en axelövning kombinerat med omvända flyes och snabb step up på bänk och så avslutade jag passet med två övningar i TRX:en. Alla set kördes tre gånger. Innan jag satte igång hade jag grym träningsvärk men nu känns det bättre.

20120808-192138.jpg
En darrig hand tar en darrig bild

Här hemma försöker vi aktivera två energiska ungar som ännu inte är friska från vattkopporna. Idag gick vi faktiskt ut en sväng bara för att de skulle få lite frisk luft och bli av med en del av överskottsenergin. Vi höll oss från lekparkerna och andra barn för att inte smitta nån stackare.

20120808-192425.jpg
Denna bil körs runt, runt, runt…

Annonser