Man måste ju trösta sig lite. Närå, det var ändå dags för nya skor. De jag har idag (köpta i London!) har gått sönder lite i tån och jag har dessutom börjat fundera på att gå ned lite i dämpning. Självklart begav jag mig till Runners Store som kan det där med löparskor. Stötte på en gammal bekant (Hej Björn!) och fick sedan snabbt hjälp. Det visar sig att jag knyter skorna som en tjej (i detta fall dåligt). Enligt försäljaren har vi tjejer en tendens att slarva när vi knyter skorna. Det finns idag en oändlig mängd skor att välja mellan och därför går fula skor bort. Maken tycker jag är urlöjlig men sån är jag. Självklart går funktion före skönhet men skönhet är en faktor!

Ok, det slutade mellan två alternativ:

Asics Sky Speed 2

Saucony Fastwitch

Som också fanns i en annan färg på nätet:

Finare?

Testade även ett par Saucony Kinvara som var ännu lite ”tunnare” i sulan men det kan bli ett för stort steg att ta här och nu. Kändes väldigt ovant. Måste fundera och får gå och handla nästa månad. Denna månad ska tre tänder dras ut… Don´t even ask…

Hittade också ett par snygga tights på Runners store:

Cute!

Man kan aldrig ha för många tights, va?

Längtar till träningen så det är tokigt men ska vila nån dag extra nu. Förkylningen får inte komma tillbaks en fjärde gång på fyra veckor. Jag sparar mig till pulsspinningen på tisdag. Syns vi då?

Annonser