Eftersom det tillkommit en hel del kläder till träningsgarderoben under veckan blev jag tvungen att rensa. Jag har väldigt svårt för att ta bort kläder därifrån och många plagg har jag haft väldigt länge. Ultramaken övertygade mig dock om att jag inte har ett behov av 17 jackor. Ingen behöver 17 jackor. Men jag gillar mina jackor… Nu föll det sig väldigt väl att vi diskuterade träningskläder på jobbet i veckan och det kom fram att det fanns några som inte hade en så välfylld träningsgarderob som jag. Då kändes det bättre att rensa och låta kollegorna se om de kan använda några av mina plagg. Med 17 jackor är inte alla så slitna. Med det i hjärtat gick det bra att få ut lite kläder:

Det kändes också väldigt renande att få ordning på allt i garderoben. Jag packar ofta träningsväskan i mörkret eftersom träningsgarderoben är i sovrummet och då blir det kaos ibland. Men nu är det fint:

Jag tänkte passa på att visa lite nytt jag fått. Bl.a. Protect-tightsen från Newline

Dessa tights tror jag, utan att ha testat dem, kommer bli en höjdare i tuffare väder. Tröjan är redan en favorit; lite tjockare och blir perfekt som mellanlager vid till exempel skidåkning.

Annonser